gelatina


Samba cu crusta de nuci

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 59m 

Racoritoare ca o zi tarzie de toamna!!!

detalii rețetă—

Pepene galben cu fructe in aspic

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 59m 

Aroma, culoare si delicatete, ca o zi de toamna!!

detalii rețetă—

Mini tarte cu ciocolata si capsuni

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 40m 

Deserturi de vara Aceste minitarte sunt usor de preparat, foarte delicioase si foarte frumusele. Am cautat mai

detalii rețetă—

Racituri - piftie

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 7h 

Piftia( raciturile) este unul dintre cele mai sănătoase preparate din porc, deoarece conține puține calorii și

detalii rețetă—

Prajitura cu iaurt si capsuni

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

• mai intai hidratati gelatina in 3 linguri de apa rece• puneti in vasul blenderului Oster Delighter

detalii rețetă—

Tort de inghetata cu blat de bezea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Rețeta de înghețată din acest tort conține gelatină și asta face ca felia de pe farfurie să-și păstreze

detalii rețetă—

Piftie de curcan cu gelatina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Piftie de curcan cu gelatina este o reteta de aperitiv cu carne in aspic aspectuos, dar si foarte delicios. Este un

detalii rețetă—

Suras de vara (prajitura cu fructe)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1m 

Suras de vara este o reteta de prajitura delicioasa cu fructe, in gelatina. Este foarte aspectuoasa si delicioasa.

detalii rețetă—

Tort Diplomat cu capsuni

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Tortul Diplomat este delicios. Pentru a prepara acest tort diplomat aveti nevoie de oua, gelatina, frisca, zahar,

detalii rețetă—

Jeleu de cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

Jeleul de cafea este un desert delicios. Pentru a prepara acest jeleu aveti nevoie de cafea, gelatina, zahar si

detalii rețetă—

Spuma de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru spuma de zmeura aveti nevoie de gelatina, zmeura, suc de lamaie, oua, frisca si o lingura de esenta de

detalii rețetă—

Pasta de zahar pentru torturi

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 40m 

Pasta de zahar se prepara usor. Pentru a prepara aceasta pasta de ornament pentru tort aveti nevoie de gelatina,

detalii rețetă—

 
Riegel era proprietarul unei companii germane de dulciuri, numita Haribo. In anul 1981, o alta ...

citește—