gelatina


Inghetata de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se amesteca iaurtul cu vinul si zaharul, cu romul, fructele strivite si gelatina dizolvata. Se pune in forme si se

detalii rețetă—

Sarlota de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se freaca bine ouale cu zaharul, se amesteca cu laptele, se pune la fiert la foc foarte mic, amestecind in tot

detalii rețetă—

Crema la pahar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune apa la fiert, se adauga zaharul, aromele, apoi ouale batute si combinate cu lapte praf, gelatina, ce a fost

detalii rețetă—

Tort de portocale cu rom si piscoturi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Intr-un castron, se freaca ouale intregi cu zaharul, pentru a se obtine o crema spumoasa. Se desfac apoi foile de

detalii rețetă—

Crema de iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca iaurtul cu zaharul si foaia de gelatina inmuiata in apa rece si apoi dizolvata intr-o lingura de apa

detalii rețetă—