gelatina


Sos alb Chaud-Froid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb Chaud-Froid faina se cerne. Gelatina se inmoaie in apa rece (150 ml), se adauga 100 ml supa si se

detalii rețetă—

Crema pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema pentru tort aveti nevoie de 150 g ciocolata alba, 8 foi de gelatina, 2 oua, 2 linguri de zahar.

detalii rețetă—

Prajitura cu gelatina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru prajitura cu gelatina se pun 30 g gelatina si 100 g lapte sau apa rece la inmuiat. Este delicioasa.

detalii rețetă—

Fursecuri aromate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 400 g zahar pudra, 5 g gelatina, 40 g apa, mirodenii,

detalii rețetă—

Terina de fructe cu sos de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru terina de fructe cu sos de vanilie aveti nevoie de vin rosu, gelatina, pepene galben, pere si scortisoara.

detalii rețetă—

Tort cu fructe si gelatina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Deasupra, tortul de fructe si gelatina, il ornam cu desen floral din fructe crude peste care punem un strat din suc

detalii rețetă—

Tort cu banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Tortul cu banane este un desert delicios pentru care aveti nevoie de 1 blat de tort, 5 banane, 1 plic gelatina.

detalii rețetă—

Sos brun gelatinos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Cu acest sos brun gelatinos se pot glasa orice fel de preparate care se servesc reci. Veti avea nevoie de unt,

detalii rețetă—

Jeleu din doua culori

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru jeleul din doua culori se pune pe foc laptele, zaharul, gelatina muiata cu putina apa fierbinte si vanilie.

detalii rețetă—

Bavarez de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru bavarezul de vanilie se pun intr-o cratita smaltuita, laptele, ouale, zaharul, vanilia, gelatina spalata in

detalii rețetă—

Crema de cafea cu rom si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de cafea se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se fac ca o spuma. Se adauga doua linguri de esenta

detalii rețetă—

Aspic cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Aspicul cu fructe este un desert simplu si delicios. Aveti nevoie de suc de fructe, fructe si gelatina.

detalii rețetă—