gem de caise


Cozonac cu nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se framanta bine ingredientele necesare aluatului. Mai mult de jumatate din aluat se pune in tava, intr-un strat

detalii rețetă—

Gem de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Dupa spalare, caisele se curata de samburi, se desfac in doua, apoi se taie in 4 – 5 bucati, se pun intr-o

detalii rețetă—

Prajitura cu nuci si gem de caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se amesteca praful de copt cu faina, dupa care se framanta cu margarina. Drojdia inmuiata in lapte se toarna peste

detalii rețetă—

Himalaia

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Batem spuma albusurile si adaugam zaharul pudra si cocosul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra, margarina,

detalii rețetă—

Briose cu ciocolata usoare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Amestecam ingredientele si coacem aluatul la foc mediu. Ungem formele de briose si le tapitam cu hartie de copt.

detalii rețetă—

Felii cu cocos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Framantam ingredientele si impartim aluatul obtinut in 2 parti, ungem o foaie cu gem de caise. Umplutura: batem

detalii rețetă—

Clatite la cuptor cu gem de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca faina cernuta cu sarea si zaharul. Se face o adancitura in mijloc. Se sparg ouale in ea. Se adauga

detalii rețetă—

Prajitura cu nuca si gem de caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Aluatul rezultat din amestecarea ingredientelor se imparte in doua parti. Dintr-una se face o foaie care se pune in

detalii rețetă—