gem


Gem de nectarine cu lavanda

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 45m 

Sunt deschisa la tot ce este nou in bucatarie, pregatesc tot ce vad sau aud, iar aceasta reteta am pregatit-o

detalii rețetă—

Cornuri cu unt

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

Ce pot spune decat ca sunt innebunita dupa cornuri…de tot felul… din aluat cat mai fraged si cat mai

detalii rețetă—

Gem de prune rosii

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 
gatire reteta 30m 

Gem aromat si gustos de prune rosii

detalii rețetă—

Gem de mure

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 
gatire reteta 35m 

Gem de mure pentru o vacanta dulce

detalii rețetă—

Gem de capsuni

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 2h 

Deserturi de vara Retete dietetice

detalii rețetă—

Dulceata de corcoduse

portii reteta 40 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 3h 

De multe ori m-am gandit ca corcodusele sunt considerate Cenusarese pe care nimeni nu le baga in seama. Eu am o

detalii rețetă—

Gem de caise

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 2h 

Retete dietetice

detalii rețetă—

Gem de capsuni

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 40m 

Pentru acest gem am avut un castron cu capsuni de tara, mititele, firave, astfel incat s-au destramat la fiert,

detalii rețetă—

Negresa cu lapte de cocos si gem de afine

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
gatire reteta 35m 

Este cea mai buna negresa din cate am facut pana acum!

detalii rețetă—

Cornulete cu marmelada

portii reteta 9 porții
complexitate reteta Medie 

retete de post

detalii rețetă—

Islere

portii reteta 25 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 06m 
gatire reteta 34m 

Aceasta este varianta mea de islere, unele sunt umplute cu crema de unt, altele cu gem de caise, apoi glazurate cu

detalii rețetă—