gem


Cotlete de miel impanate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Spala carnea, o curatam de pielite si apoi o scurgem de apa. Taiati morcovii in bastonase. Taiati si

detalii rețetă—

Prajitura cu branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Spalam lamaia cu apa fierbinte, o stergem si radem coaja apoi stoarcem sucul. Se incinge cuptorul la 220 grade.

detalii rețetă—

Friptura miel cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pregatirea fripturii: Facem un sos din mustar, otet si miere. Ungem fileurile de miel cu acest sos si le

detalii rețetă—

Negresa cu nuci de post

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca intr-un castron mare, zaharul cu uleiul, se adauga bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de

detalii rețetă—

Piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face ourele mici si se coc in tava. Dupa ce sunt rumenite bine se scot si se scobesc la mijloc.

detalii rețetă—

Sos din gemuri pentru budinci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune faina intr-o cratita sa se incalzeasca putin pe foc mic,apoi se torna laptele cate putin si se amesteca

detalii rețetă—

Prajitura cu foi si gem acrisor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat ouale cu zaharul si sarea, apoi se adauga uleiul, laptele, bicarbonatul stins cu otet, esenta de vanilie si

detalii rețetă—

Haios-prajitura cu gem

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca toate ingredientele si se obtine un aluat destul de elastic, pe care se unge de 3 ori, ca si in cazul

detalii rețetă—

Prajitura cu ciocolata si marschmallows

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

O forma rotunda o ungem cu putin unt. Untul , zaharul si aroma de vanilie se amesteca bine pana se fac spumos apoi

detalii rețetă—

Domino

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ingredientele pentru foi se framanta si se intind 4 foi care se coc pe fundul tavii. Intre foile coapte se pun 3

detalii rețetă—

Cornulete rapide cu gem si nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si rezulta o coca elastica. Se imparte aluatul in 3- 4 parti, din

detalii rețetă—

Tort cu kiwi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pe un platou se aseaza un strat de piscoturi care se ung cu gem. Branza se lasa sa se scurga, apoi se amesteca cu

detalii rețetă—