glace


Sos picant cu mustar (Robert)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos picant cu mustar ceapa se curata, se spala, se taie marunt, dupa care se fierbe cu vin si otet timp de 7

detalii rețetă—

Sos demi-glace

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos demi-glace se amesteca sosul brun cu esenta de oase, vinul, piperul, untul si se fierb 2-3 minute. Sosul

detalii rețetă—

Cafe glace cu frisca si vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru cafe glace aveti nevoie de lapte, cafea concentrata, zahar, frisca si vanilie. Se fac la filtru trei

detalii rețetă—

Nuga glace

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru reteta de nuga glace, aveti nevoie de zahar, apa, migdale, oua, frisca, compot de fructe si nuca de cocos.

detalii rețetă—

Cafea glace

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se fierbe cafeaua, se lasa sa se raceasca. Se pun cuburile de gheata, inghetata, frisca deasupra si se presara cu

detalii rețetă—

Cafe glace

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Se toarna 450 ml cafea in tavite de cuburi de gheata si se congeleaza. Se indulceste restul de cafea cu zahar dupa

detalii rețetă—