Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie
detalii rețetă—Eclerele sunt un desert foarte gustos. Mie imi place sa fac acest aluat de gogosele foarte pufoas si simplu de
detalii rețetă—Gougeres sunt de fapt niste gogosele din aluat de ecler dar fara zahar, gogosele care pot fi umplute cu crema de
detalii rețetă—Gogoselele grecesti loukoumades sunt absolut delicioase. Micute si pufoase, insiropate, sunt un deliciu grecesc de
detalii rețetă—Profiterolul cu inghetata de capsuni este un desert delicios de vara. Gogoselele pufoase cu crema pot fi servite
detalii rețetă—Tortul Croque en Bouche este o reteta minunata de tort format din gogosele de ecler umplute cu crema fina de
detalii rețetă—Uscățele/Minciunele sunt acele gogosele care se fac din aluatul ramas de la gogosile pufoase. Sunt minunate
detalii rețetă—Gogosele la cuptor seamana la gust cu gogosile clasice prajite in ulei, dar sunt coapte la cuptor. Reteta gogosilor
detalii rețetă—Gogosile sunt in general un desert/gustare foarte apreciat de copii, dar nu numai. Pot fi obtinute diferite
detalii rețetă—Gogosele ardelenesti sunt aperitive delicioase cu telemea sau cascaval. Se bat spuma ouale. Se rade branza sau
detalii rețetă—Pentru gogosele cu visine se face un aluat din branza, zahar, oul batut, bicarbonat si faina. Se fac mici bilute
detalii rețetă—Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie
detalii rețetă—