grasimi


Cotlete de porc la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se indeparteaza osul de la cotlete si se taie carnea felii. Se curata de grasimi, se sareaza si se lasa asa o ora.

detalii rețetă—

Purcel la frigare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Purcelul se curata, se spala si se unge cu grasimile. Se infinge apoi intr-o frigare si se asaza deasupra jarului.

detalii rețetă—

Friptura de purcel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se curata si se spala purcelul. Se unge apoi cu amestecul de grasimi, rom, zeama de la o lamaie si se sareaza. Se

detalii rețetă—

Rinichi cu ceapa la gratar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se cuata rinichii de grasimi, dupa care se taie in doua si se pun la oparit. Se taie apoi felii, se sareaza,

detalii rețetă—

Rinichi de vaca sote

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Rinichii se curata bine de grasimi, se spala, dupa care se taie rondele. Acestia se pun cu 25 gr de unt intr-un

detalii rețetă—

Placinta cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata carnea de pielite si grasimi, se taie bucatele care se trec prin masina de tocat impreuna cu painea.

detalii rețetă—