Daca va plac mancarurile usoare si delicioase , si daca va plac legumele din familia cruciferelor aceasta este o
detalii rețetă—Guliile le-am taiat cuie si cartofii felii. Am prajit carnea macinata, am adaugat ceapa taiata marunt din
detalii rețetă—Pentru gulii umplute cu carne de vaca si orez se curata de coaja guliile intregi si se taie in partea de sus un
detalii rețetă—Guliile umplute cu sos de smantana este o mancare cu carne si legume delicioasa. Se toaca ceapa si se caleste
detalii rețetă—Pentru guliile umplute se aleg gulii tinere, cam de aceeasi marime. Se curata, se scobesc si se umplu cu o tocatura
detalii rețetă—Guliile se curata si se scobesc. Carnea tocata, in prealabil se amesteca impreuna cu ceapa tocata marunt si calita
detalii rețetă—Se spala guliile, se curata de coaja si se golesc de miez cu varful unui cutit bine ascutit. Carnea se trece
detalii rețetă—Scoate miezul guliilor curatate si spalate. Amesteca carnea cu oul, patrunjelul tocat marunt, sare, piper si orez.
detalii rețetă—Aveti nevoie asa: Pentru rantas: 1 lingura de unt, 1 lingura de faina, 1 varf de lingurita de zahar,
detalii rețetă—Carnea se taie cubulete, se rumeneste, dupa care se adauga atata apa, cat sa o acopere; se adauga apoi ceapa data
detalii rețetă—Curatati guliile si scoateti miezul cu o lingurita. Fierbeti-le apoi in apa cu sare, dar nu de tot. Fierbeti
detalii rețetă—