Urzicile sunt o sursă importantă de vitamine ( A, C,B), dar și de minerale ( fier, calciu, magneziu) și fibre.
detalii rețetă—Datorita continutului mare de vitamine, macesul este un foarte bun vitaminizant natural. Se folosesc sub diferite
detalii rețetă—• amestecati carnea tocata de vita cu uleiul cu infuzie de trufe, zeama de portocala, sosul de soia si piperul
detalii rețetă—• asezonati tonul cu sare si piper si vidati-l cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver impreuna cu uleiul cu
detalii rețetă—Pornind de la Tiramisu reţetă originala, am adaptat reteta obtinand un delicios Tiramisu reţetă cu frisca
detalii rețetă—Se fierb intr-o oala laptele, vanilia si zaharul. Se ia vasul de pe foc si se lasa acoperit, pentru infuzie. Se
detalii rețetă—Se fierb intr-un vas laptele, vanilia si zaharul. Se ia vasul de pe foc si se lasa acoperit, ca sa se faca o
detalii rețetă—Se face o infuzie din foi de menta, care se indulceste dupa gust. La 1 litru ceai de menta indulcit se adauga zeama
detalii rețetă—Se pun mirodeniile in apa si se incalzesc la foc mic, acoperit, timp de 10 minute, dar fara sa dea in clocot. Se
detalii rețetă—