inghetata


Inghetata de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, foarte usor, apoi frisca se incorporeaza si se parfumeaza cu nescafe.

detalii rețetă—

Inghetata de ciocolata cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca galbenusurile cu zaharul. Cind zaharul s-a topit, se pune smintina, se adauga ciocolata rasa si topita,

detalii rețetă—

Inghetata vanilata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Intr-un castron, se bat ouale cu zaharul, sarea, zaharul vanilat, pina cind zaharul este complet topit. Se adauga

detalii rețetă—

Inghetata din sucuri de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Se bat albusurile spuma tare, se adauga treptat zaharul, o lingura de rom. Cind compozitia se tine de lingura

detalii rețetă—

Inghetata de lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-un vas curat, se pregateste un sirop obisnuit din apa si zahar. Dupa 10 minute de clocote mici, se adauga

detalii rețetă—

Inghetata cu caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala fructele, se scot simburii si se pun la fiert cu apa cit sa le acopere pe jumatate. Dupa 15 minute de

detalii rețetă—

Inghetata de punci (rom)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat se freaca bine cu lingura de lemn, timp de 5 minute. Se adauga laptele

detalii rețetă—

Inghetata de alune cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Ouale intregi, zaharul si laptele, puse intr-un vas, se bat cu telul 3 minute, dupa care se pune vasul la

detalii rețetă—

Inghetata de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Visinele spalate, curatate de codite si simburi se paseaza prin sita. Simburii curatati si zdrobiti in piulita se

detalii rețetă—