Se curata si se rup cozile ciupercilor de padure. Se spala si se usuca bine, apoi se fierb 5 minute in putina apa
detalii rețetă—Se spala legumele si se usuca sau se sterg frunzele. Ceapa, usturoiul si leurda se toaca marunt. Se unge o forma
detalii rețetă—Bateti feliile de vrabioara cu cioca de snitele pana cand se intind si se subtiaza, apoi presarati-le cu sare
detalii rețetă—Curatam in prima faza ciupercile. Picioarele se scot si se toaca; se amesteca impreuna cu de branza de vaci,
detalii rețetă—Dupa ce ati curatat leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt. Amestecati-le cu cascavalul dat
detalii rețetă—Usturoiul salbatic (leurda) se curata, se marunteste si se amesteca in mixer cu semintele de pin, uleiul de rapita
detalii rețetă—1. se curata leurda si ceapa, si se toaca marunt 2. se amesteca cu cascavalul dat prin rozatoare si cu
detalii rețetă—1. Curatati leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt. 2. Amestecati-le cu cascavalul dat pe
detalii rețetă—Ceapa verde se inabuse in ulei impreuna cu leurda sau usturoiul, apoi se adauga salata si loboda. Se acopera cu apa
detalii rețetă—