lichior


Lichior de lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se cojesc subtire lamiile, se pune in borcan coaja peste care se toarna alcoolul si se lasa sa stea 14 zile la

detalii rețetă—

Lichior de bere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

Se fierbe berea cu zaharul si vanilia 5 minute si rece se adauga alcoolul si se pune in sticle.

detalii rețetă—

Lichior de portocale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

Se pune alcoolul intr-un borcan, cu laptele, zaharul, vanilia, zeama de la o lamiie si o portocala. Restul se

detalii rețetă—

Lichior de cafea macinata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Cafea prajita, macinata proaspat, se amesteca cu alcoolul intr-o sticla, lasindu-se sa stea 15 zile. Se adauga apoi

detalii rețetă—

Crema de mere la pahar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie in felii 3 mere. Citeva felii se opresc pentru ornat, celelalte se asaza in pahare si se presara cu zahar

detalii rețetă—

Smochine la desert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:10m 

Se taie smochinele cuburi mici, se toarna deasupra paharelul de lichior si coniacul. Se lasa sa stea 2 ore la

detalii rețetă—

Lichior de cafea boabe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Cafeaua se piseaza mare si se pune in alcool, la macerat, timp de 8 zile. Se topeste zaharul in apa pe foc, se

detalii rețetă—

Crema de vanilie cu lichior

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:5m 

Se freaca zaharul cu ouale, se adauga laptele si amestecind mereu se tine pe foc pina incepe sa fiarba. Se ia apoi

detalii rețetă—

Lichior de cafea si vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune un litru de apa intr-un vas emailat, la foc viu. Cind apa clocoteste, se ia vasul la o parte, se pune

detalii rețetă—