Pentru limba de porc cu sos de smantana limbile de porc se spala foarte bine si se lasa 15 minute in apa rece sa
detalii rețetă—Pentru limba delicioasa cu sos de smantana se spala limba in mai multe ape, frecand-o cu putina faina de malai
detalii rețetă—Pentru limba de vita cu sos de smantana carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece.
detalii rețetă—Pentru limba de vita cu sos alb carnea se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, telina si
detalii rețetă—Pentru risoto cu limba se fierbe o limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi
detalii rețetă—Pentru limba umpluta cu sos de smantana se fierbe limba. Se curata de piele si se taie grasimea si carnea dinspre
detalii rețetă—Limba rece cu masline este un aperitiv deosebit si se pregateste la fel ca limba cu sos de smantana, inlocuind
detalii rețetă—Pentru limba delicioasa cu sos de rosii se fierbe limba si se pregateste sosul ca pentru limba cu sos de smantana
detalii rețetă—Pentru limba cu sos de smantana se fierbe limba, se curata de pielita, se taie felii si se asaza in cratita. Se
detalii rețetă—Limba se pune putin la fiert, apoi se curata si se pune intr-un vas peste un strat de slanina feliata, ceata tocata
detalii rețetă—Se face un sos alb din doua linguri de unt inmuiate pe foc mic si amestecate cu trei linguri de faina pana devin o
detalii rețetă—Se spala limba, se pune la fiert in apa rece cu zarzavatul de supa curatat si spalat bine. Se fierbe cu putina sare
detalii rețetă—