limba cu sos


Limbă de porc cu sos de smântână

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru limba de porc cu sos de smantana limbile de porc se spala foarte bine si se lasa 15 minute in apa rece sa

detalii rețetă—

Limba delicioasa cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 

Pentru limba delicioasa cu sos de smantana se spala limba in mai multe ape, frecand-o cu putina faina de malai

detalii rețetă—

Limba de vita cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru limba de vita cu sos de smantana carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece.

detalii rețetă—

Limba de vita cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru limba de vita cu sos alb carnea se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, telina si

detalii rețetă—

Risoto cu limba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru risoto cu limba se fierbe o limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi

detalii rețetă—

Limba umpluta cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru limba umpluta cu sos de smantana se fierbe limba. Se curata de piele si se taie grasimea si carnea dinspre

detalii rețetă—

Limba rece cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Limba rece cu masline este un aperitiv deosebit si se pregateste la fel ca limba cu sos de smantana, inlocuind

detalii rețetă—

Limba delicioasa cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru limba delicioasa cu sos de rosii se fierbe limba si se pregateste sosul ca pentru limba cu sos de smantana

detalii rețetă—

Limba cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru limba cu sos de smantana se fierbe limba, se curata de pielita, se taie felii si se asaza in cratita. Se

detalii rețetă—

Limba cu sos si macaroane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Limba se pune putin la fiert, apoi se curata si se pune intr-un vas peste un strat de slanina feliata, ceata tocata

detalii rețetă—

Limba cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un sos alb din doua linguri de unt inmuiate pe foc mic si amestecate cu trei linguri de faina pana devin o

detalii rețetă—

Limba cu sos dulce

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala limba, se pune la fiert in apa rece cu zarzavatul de supa curatat si spalat bine. Se fierbe cu putina sare

detalii rețetă—