limba


Risoto cu limba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru risoto cu limba se fierbe o limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi

detalii rețetă—

Limba pane cu ceapa si patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru limba pane cu ceapa si patrunjel se fierbe limba, se curata de piele si se taie felii subtiri. Se dau prin

detalii rețetă—

Limba umpluta cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru limba umpluta cu sos de smantana se fierbe limba. Se curata de piele si se taie grasimea si carnea dinspre

detalii rețetă—

Limba rece cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Limba rece cu masline este un aperitiv deosebit si se pregateste la fel ca limba cu sos de smantana, inlocuind

detalii rețetă—

Limba delicioasa cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru limba delicioasa cu sos de rosii se fierbe limba si se pregateste sosul ca pentru limba cu sos de smantana

detalii rețetă—

Limba cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru limba cu sos de smantana se fierbe limba, se curata de pielita, se taie felii si se asaza in cratita. Se

detalii rețetă—

Limba rasol cu ceapa si patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru limba rasol cu ceapa si patrunjel se spala limba in mai multe ape, frecand-o cu putin malai pentru a se lua

detalii rețetă—

Paste milaneze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Paste milaneze sunt foarte usor de pregatit. Aveti nevoie de macaroane, sunca, limba, cascaval si ciuperci.

detalii rețetă—

Rasol din cap de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Capul impreuna cu o parte din gat se parleste bine, apoi se curata, se scoate limba si se spala bine pe dinauntru

detalii rețetă—

Limba de vita cu caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Limba de vita se fierbe aproximativ 2 ore in apa cu sare si foi de dafin, apoi se curata si se taie felii de 6-7 mm

detalii rețetă—

Salata de piept de pui cu telina si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pieptul de pui si limba afumata se taie fideluta si se amesteca cu telina oparita si trufele taiate subtiri.

detalii rețetă—

Macaroane milaneze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Se pune limba la fiert, separat, apoi sunca iar ciupercile se inabusa

detalii rețetă—