limba


Limba cu sos de mustar de la Bunica

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se fierbe limba, dupa care se curata de piele si se taie feliute. Se pregateste maioneza din untdelemn, oua,

detalii rețetă—

Limba inabusita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:15m 

Se fierbe limba inabusit, cu putina apa, aproximativ 2 ore la foc redus. Se scurge bine de apa si se pune intr-o

detalii rețetă—

Orez cu limba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se prepara un sos alb dintr-o lingurita unt, faina si apa. Se fierbe pina devine gros ca o smintina. Se amesteca

detalii rețetă—

Limba cu masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Limba fiarta se lasa sa se raceasca, se taie felii si se presara cu putin piper. Se asaza apoi feliile de limba

detalii rețetă—

Limba rasol

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h 

Limba se spala in citeva ape si se tine in apa rece cel putin 1 ora. Se scoate apoi, se asaza in cratita, se toarna

detalii rețetă—

Limba cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele de deasupra si se

detalii rețetă—

Supa de limba

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se spala bine limba, de mai multe ori, in apa calda, frecind-o cu malai, pentru a inlatura orice murdarie care se

detalii rețetă—