Alegem un castron adanc in care punem faina amestecata cu un praf de copt, ouale, sare, piper, lapte, ulei. Mixam
detalii rețetă—Se curata fructele, se spala in mai multe ape si se zdrobesc cu o lingura de lemn. Se strecoara fructele prin
detalii rețetă—Separam galbenusurile. albusurile se bat spuma, adaugam 2/3 cana zahar, se amesteca bine, galbenusurile. Cu
detalii rețetă—Amestecam untul cu zaharul(initial cu o lingura de lemn)apoi cu mixerul pana rezulta o crema compacta si fina.
detalii rețetă—1. Se curata avocado de coaja si samburi (samburii se pastreaza), se piseaza cu o lingura de lemn(eu l-am tocat cu
detalii rețetă—Pentru urda cu smantana si marar se pune untul intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn. Se adauga urda
detalii rețetă—Pentru marmelada de caise se spala caisele, se scurg si se curata de pielite si de samburi. Se pun intr-un castron
detalii rețetă—Pentru glazura alba de albus se freaca cu o lingura curata de lemn (nu se bate cu telul), un albus cu zahar pisat,
detalii rețetă—Se spala lamaile, apoi se rad de coaja. Se pune coaja rasa intr-un castron, se amsteca impreuna cu zaharul si se
detalii rețetă—Se pune intr-un vas uleiul, se adauga galbenusurile si mustarul si se freaca bine cu lingura de lemn. Se adauga
detalii rețetă—Se curata sardelele de oase, se zdrobesc cu lingura de lemn si se amesteca cu putin mustar. Se amesteca separat 1
detalii rețetă—Se fierb ouale rascoapte, se taie in doua pe lungime, se scot galbenusurile, care se freaca cu lingura de lemn pana
detalii rețetă—