Pentru ziua in care am cules via, am pregătit o plăcintă mai mare cu mere, nuci şi aluat fraged cu vin,
detalii rețetă—Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum
detalii rețetă—Este pentru prima oara cand folosesc lavanda culinara si recunosc ca am avut ceva emotii. Parfumul lavandei este
detalii rețetă—Reteta dietetica si delicioasa! De mult am asteptat sezonul cald, umplerea pietelor de legume proaspete si fructe.
detalii rețetă—Parfumul toamnei sau... dulceata de gutui! Este una din dulceturilemele preferate! Va imaginati?Iarna...o felie de
detalii rețetă—Un chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in
detalii rețetă—• decojiti ananasul si portocalele • curatati ghimbirul de coaja cu o lingurita, apoi taiati 2 felii subtiri
detalii rețetă—• spala, curata si toaca ciupercile• incinge 2 linguri de ulei de masline si untul intr-o tigaie
detalii rețetă—Humus reţetă • fierbeti nautul cu 1 lingurita de sare si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu•
detalii rețetă—• dizolvati drojdia in apa si adaugati 2 linguri de ulei de masline• lasati-o circa 15 minute la cald
detalii rețetă—• zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar• ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de
detalii rețetă—• taiati castravetii in 4, iar cu ajutorul unei lingurite scoateti-le miezul (caci acesta retine foarte multa
detalii rețetă—