loboda


Bors de loboda cu ceapa verde si orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata frunzele de loboda si ceapa si se spala bine. Ceapa se taie marunt, iar loboda se lasa frunzulite. Se

detalii rețetă—

Bors de loboda cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Zarzavatul curatat si bine spalat se da pe razatoarea de zarzavat si se inabusa usor in unt impreuna cu ceapa

detalii rețetă—

Ciorba de loboda cu orez si smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Loboda curatata si bine spalata se fierbe in apa clocotita cu sare odata cu ceapa taiata marunt. Se adauga si

detalii rețetă—

Bors de loboda cu ceapa verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala frunzele de loboda si se taie fidea, iar ceapa verde se curata si se taie bucatele cu tot cu cozi. Loboda

detalii rețetă—

Bors de loboda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Morcovul, patrunjelul si telina curatate, spalate si taiate fideluta sau date pe razatoare impreuna cu ceapa

detalii rețetă—

Bors de loboda cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Zarzavatul curatat si bine spalat se da prin razatoarea de zarzavat si se inabusa usor in unt impreuna cu firele de

detalii rețetă—

Bors de gaina cu loboda

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:15m 

Se curata gaina, se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece in care s-a pus ceapa si sarea. In timp ce

detalii rețetă—

Bors de loboda cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Loboda se spala in multe ape, se taie marunt si se pune la fiert in 2 l de apa, impreuna cu ceapa tocata marunt si

detalii rețetă—

Ciorba de loboda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala bine loboda in 2-3 ape reci, apoi se rup frunzele si virfurile tinere, se taie si se pune loboda impreuna

detalii rețetă—

Bors de loboda cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se curata loboda, se spala si se fierbe o data cu orezul, in apa cu sare. Cind este aproape gata, se adauga borsul,

detalii rețetă—