Pasta delicioasa din fructele de toamna din flora spontana!
detalii rețetă—Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de
detalii rețetă—O vedeta pe masa de Pasti!!
detalii rețetă—Datorita continutului mare de vitamine, macesul este un foarte bun vitaminizant natural. Se folosesc sub diferite
detalii rețetă—Pentru concurs retete de primavara. O reteta delicioasa dedicata celor dragi in zilele calde de primavara!
detalii rețetă—La sfarsitul lui octombrie macesele sunt coapte complet, piscate de bruma, dar inca nu moale, se curate cu o
detalii rețetă—1.Carnea se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie, apoi se infasoara in bucati de slanina afumata. Se prinde
detalii rețetă—Se oparesc macesele cu apa clocotita, se acopera vasul si se lasa 10 minute sa se infuzeze. Se amesteca intr-un vas
detalii rețetă—Se asaza pulpa intr-o oala pentru cuptor, (ceramica de fonta Jena). Se acopera2/3 cu apa fiarta, se adauga ceapa,
detalii rețetă—Se spala macesele si se pun sa fiarba in apa clocotita 5-10 minute, acoperite. Se iau de pe foc si se lasa sa stea
detalii rețetă—Se stie deja ca macesel sunt foarte sanatose. Le puteti pregati sub forma de pasta, gem sau compot. Se ...
citește—