• spalati cartofii si taiati-i felii groase de 1,5 cm grosime • faceti un pat din ei
detalii rețetă—Pulpa si coastele de miel cu cartofi marinati, copti si prajit este o reteta traditionala si foarte delicioasa de
detalii rețetă—Pentru varza cu maghiran varza se spala, se curata de cotoare si foi depreciate, se taie fin si se scurge de zeama.
detalii rețetă—Pentru a prepara aceasta reteta de sarmale in foi de spanac sunt necesarele urmatoarele: spanac, ficat de pui,
detalii rețetă—Pentru a prepara aceasta reteta de berbec cu mazare sunt necesare urmatoarele ingrediente: berbec, mazare, ceapa,
detalii rețetă—Pentru a prepara aceste rulouri cu carne si ciuperci aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: carne, ciuperci,
detalii rețetă—Pentru pulpa delicioasa de miel la cuptor se impaneaza pulpa de miel cu usturoi, apoi se unge cu ulei, se presara
detalii rețetă—Pentru aceasta reteta aveti nevoie de tofu, sos de soia, ulei, patrunjel, ceapa, piper boabe, vin alb, supa,
detalii rețetă—Incingeti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Taiati ardeii in jumatate si indepartati semintele.
detalii rețetă—Se scot samburii din mere, iar fructele se tai rondele de 1 cm grosime. Se curata ficateii de pielita si se
detalii rețetă—Pieptul de pui se taie fasii de grosimea unui creion. Ceapa se taie in cuburi mici si se caleste in ulei. Se
detalii rețetă—Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie,
detalii rețetă—Tentatia acestora era cu atat mai mare, cu cat pretul lor crestea considerabil sau nu se puteau cultiva decat ...
citește—