Afla prin intermediul acestei retete ce bait trebuie sa pregatesti pentru fiecare tip de carne de vanat si cat
detalii rețetă—Pentru fazan aromat la cuptor am amestecat toate ingredientele si am pus la marinat fazanul pentru 24 ore. A doua
detalii rețetă—Pentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se
detalii rețetă—Pentru friptura de iepure cu smantana si usturoi se frige iepurele la tava. Cand este gata, se scoate din tava si
detalii rețetă—Tocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie
detalii rețetă—Friptura de caprioara va fi o cina delicioasa. Carnea frageda de la bait servita alaturi de niste galbiori, va fi
detalii rețetă—Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.
detalii rețetă—Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri.
detalii rețetă—Friptura de caprioare se serveste pe farfurie cu o garnitura facuta dintr-un kg galbiori, prajiti in 50 g unt si o
detalii rețetă—Ostropelul de rata salbatica se pregateste ca si ostropelul de rata. Veti avea nevoie de o rata mijlocie, ceapa,
detalii rețetă—Pentru friptura de rata salbatica cu vin se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o
detalii rețetă—Friptura simpla de fazan este o mancare de carne delicioasa. Printre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela
detalii rețetă—