Intr-o oala se caleste ceapa, apoi se adauga zarzavaturile foliate si se prajesc. Fasolea care a stat in apa (daca folosim conserva se adauga in manca
Intr-o oala se caleste ceapa, apoi se adauga zarzavaturile foliate si se prajesc. Fasolea care a stat in apa (daca folosim conserva se adauga in mancare doar la sfarsit) se pune la fiert intr-un litru de apa. Se adauga slanina si carnurile. Cand incepe sa se inmoaie se amesteca cu zarzavaturile. Se sareaza si se pipereaza dupa gust si se fierbe pana devine moale. Se scoate carnea, se dezoseaza, si taiata in cubulete se pune inapoi in oala. Se adauga usturoi zdrobit.
Se serveste ornata cu patrunjel tocat fin.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUn aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!
Rulouri cu ciuperciTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosAcest tort l-am facut de ziua fetei mele care a implinit frumoasa varsta de 15 ani,off ce trece timpul asta parca ieri era...
Tort cu portocale,miere si piersiciIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii