mancare cu paste


Macaroane cu branza telemea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Macaroanele cu branza telemea sunt mancaruri cu paste simple si rapide. Branza telemea se spala si se rade.

detalii rețetă—

Iofca cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Iofca cu branza de vaci este o mancare de paste cu branza si smantana. Taiteii taiati sub forma de romburi sau

detalii rețetă—

Gnoki gratinati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Gnoki gratinati este o mancare de paste cu cascaval delicioasa. Ouale se spala. Cascavalul se curata de coaja si se

detalii rețetă—

Budinca din macaroane cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Budinca din macaroane cu sunca este o mancare paste delicioasa si consistenta. Ouale se spala. sunca se taie

detalii rețetă—

Budinca din macaroane cu sos tomat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Budinca din macaroane cu sos tomat este o reteta de paste delicios si consistent. Ceapa se curata, se spala si se

detalii rețetă—

Taitei din cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Taiteii din cartofi sunt paste traditionale foarte delicioase. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si

detalii rețetă—

Taitei taranesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Taiteii taranesti sunt paste traditionale foarte delicioase. Faina se cerne intr-un vas. Ouale se sparg si se

detalii rețetă—

Galuste simple pentru papricas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Galustele simple pentru papricas sunt paste traditionale si delicioase pentru carne. Faina se cerne, patrunjelul

detalii rețetă—

Budinca de macaroane cu mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Budinca de macaroane cu mere este o mancare vegetariana foarte delicioasa ce poate fi servita ca si fel principal

detalii rețetă—

Salata de ton cu paste si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Salata de ton cu paste si legume este o salata delicioasa si consistenta ce se poate servi chiar si la Revelion. Se

detalii rețetă—