Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
detalii rețetă—Cand nu am la indemana maruntaie de miel, aceasta e versiunea drobului pe care o folosesc si iese foarte bun.
detalii rețetă—O reteta de drob, facut cu ficat de pui si multe verdeturi
detalii rețetă—O combinatie reusita intre carnea de miel si ghimbir
detalii rețetă—Anul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am
detalii rețetă—Anul acesta, de Paste, am incercat drobul din carne de vita. A fost foarte gustos!
detalii rețetă—Este o pascuta usor de facut si foarte gustosa.
detalii rețetă—Stiu ca a trecut deja Pastele, dar un drob fin si gustos este bine-venit oricand. Anul acesta m-am gandit
detalii rețetă—Pe masa tradiţională românească de Paşte ar trebui sa avem fiecare, atât cât ne permite bugetul, ouă
detalii rețetă—Anul acesta am pregătit pentru Paşte doi cozonaci mari cu cacao, nucă, stafide şi rahat. Pe unul din ei l-am
detalii rețetă—Pasca traditionala cu branza si stafide este foarte buna si daca ai si ceva indemanare la impletit, o sa iti iasa
detalii rețetă—Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de
detalii rețetă—100% natural, 100% sanatos, pastrama de casa, cu ingrediente naturale de la Kamis. Ideala pentru masa de
detalii rețetă—