Pasta de ficat se amesteca cu untul, galbenusurile trecute prin sita, mararul verde tocat marunt, sare si piper.
detalii rețetă—Se taie carnea bucati potrivit de mari, se spala in mai multe ape si se caleste in ulei incins. Cand carnea s-a
detalii rețetă—Se taie felii rosiile, castravetii, ceapa, usturoiul si mararul verde si se pun intr-un castron. Se adauga
detalii rețetă—Se curata ceapa si se scobeste cu o lingura, iar miezul se tocheaza marunt. Se pregateste umplutura,
detalii rețetă—Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt. Se spala ceapa verde si se taie
detalii rețetă—Feliile de rosii se asaza deasupra ardeilor si se sareaza. Se adauga ulei si otet si se presara marar verde
detalii rețetă—Piersicile se spala, se taie pe jumatate si se indeparteaza samburii. Mararul verde se curata, se spala si se taie
detalii rețetă—Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in jet de apa rece si se taie fasii. Mararul verde se curata, se
detalii rețetă—Conopida cruda se desface pe floricele cit de marunt posibil, se adauga oule fierte taiate marunt, ciupercile
detalii rețetă—Se curata loboda, se spala si se fierbe odata cu orezul in apa cu sare. Cand este aproape gata se adauga borsul
detalii rețetă—Se taie bucatelele de carne ca la orice tocana. Maruntaiele se dau prin masina. Se asaza intr-o cratita, jumatate
detalii rețetă—Intr-o salatiera se amesteca ceapa taiata marunt cu ouale taiate felii si mararul. Deasupra, se toarna sosul
detalii rețetă—