• curatati ananasul de coaja si il taiati-l in bucati• adaugati ananasul prin palnia de alimentare a
detalii rețetă—Radeti coaja de la o portocala (daca portocala e mare, radeti numai 1/2 din portocala). Stoarceti sucul de la 2
detalii rețetă—Martini din ciocolata alba este o reteta aperitiv care poate insoti orice preparat. Ingredientele necesare sunt:
detalii rețetă—Ingredientele se pun in paharul mixer si se amesteca impreuna cu gheata, apoi se toarna in pahare bine racite de
detalii rețetă—Ingredientele se pun in paharul mixer si se amesteca impreuna cu gheata, apoi se toarna in pahare bine racite de
detalii rețetă—Ingredientele se pun in paharul mixer si se amesteca impreuna cu gheata, apoi se toarna in pahare bine racite de
detalii rețetă—Vodca si vermutul se amesteca intr-un blender (pahar amestecator) cu gheata. Apoi se strecoara in pahare de
detalii rețetă—Gheata cu afine si stafide se agita intr-un mixer si se adauga martini si gin
detalii rețetă—Intr-un pahar mare de 400 ml se amesteca toate ingredientele, se pune gheata si se orneaza cu lamiie.
detalii rețetă—