maruntaie de pasare


Orez cu maruntaie de pui

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 20m 

Mancare dietetica! Un preparat usor de digerat si de preparat!

detalii rețetă—

Pipote si inimi picante

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Mancarica de pipote si inimi picante este usor de facut, delicioasa si va fi savurata si de cei mai mofturosi, mai

detalii rețetă—

Ciorba de maruntaie de pasare cu oua si zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 

Pentru ciorba de maruntaie de pasare cu oua si zarzavaturi se prepara ca ciorba de potroace, dar se acreste cu

detalii rețetă—

Pilaf cu maruntaie de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru pilaf cu maruntaie de pui carnea se curata si se spala. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie

detalii rețetă—

Sote din maruntaie de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Sote din maruntaie de pasare este o mancare de carne delicioasa. Se serveste cu piure de cartofi, soté de legume

detalii rețetă—

Ciorba rapida de potroace

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru ciorba rapida de potroace maruntaiele, aripile si labele de la pasare se pun la fiert, in putina apa, cu o

detalii rețetă—

Gulas ardelenesc de gaina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pulpele si aripile precum si maruntaiele de la pasare se pun intr-un vas cu 50 gr unt sau untura si cu ceapa tocata

detalii rețetă—

Bors din maruntaie si tacamuri de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se spala si se curata maruntaiele si tacamurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu

detalii rețetă—

Maruntaie de pasare cu garnitura de orez

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Maruntaiele spalate si curatate se pun la fiert in 1,5 l apa, la foc mic. Se adauga morcovii, napii, telina (daca

detalii rețetă—

Bors din maruntaie de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se spala si se curata maruntaiele si tacimurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adinca impreuna cu

detalii rețetă—

Supa de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Taiem in bucati maruntaiele de pasare si le punem la fiert in apa rece. Adaugam legumele taiate rondele.

detalii rețetă—

Bors de maruntaie de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pun maruntaiele, aripile si gitul sa fiarba cu zarzavatul taiat marunt si sare. Separat se fierbe orezul si se

detalii rețetă—