mazare pastai


Mazare cu Gulasi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Mazarea cu Gulasi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie de gulas, ulei, ceapa,

detalii rețetă—

Piept de pui cu legume de primavara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Piept de pui cu legume de primavara este o reteta rapida pentru care aveti nevoie de zucchini, ardei gras, morcovi,

detalii rețetă—

Mazare verde pastai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru aceasta mancare de mazare se curata pastaile de mazare ca si fasolea verde, apoi se pregatesc ca mazarea

detalii rețetă—

Pui cu mazare pastai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru puiul cu mazare pastai se curata pastaile de mazare ca si fasolea verde, se spala. Se prajesc usor bucatile

detalii rețetă—

Salata ruseasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cartofii, morcovii, telina, fasolea verde si boabele de mazare se pun separat la fiert. Cartofii, morcovii, telina

detalii rețetă—

Tagliatelle cu mazare si fasole lata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

In primul rand, scoateti mazarea si fasolea lata din pastai. Puneti mazare si fasolea in apa clocotita, nesarata si

detalii rețetă—

Ragu de mazare verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Curatim, in prealabil, 1,6 kg mazare proaspat culeasa, scoatem boabele din pastai, apoi spalam. Apoi taiem 250 g

detalii rețetă—

Mazare scazuta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Mazarea se scoate din pastai si se spala. Frunzele de patrunjel se spala si se toaca marunt. Se pune mazarea

detalii rețetă—

Supa de mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Mazarea scoasa din pastai, se fierbe pana se inmoaie cu o lingura de zeama de oase indulcita cu zahar, (daca nu

detalii rețetă—

Salata de pastai de mazare cu ochiuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

1. Curata atele pastailor de mazare si pune pastaile la fiert timp de 5 minute, in apa clocotita, cu putina sare,

detalii rețetă—