Pentru toba de porc traditionala cureti stomacul de porc de membrana interioara. Cel mai usor se curata cu sare
detalii rețetă—Pentru snitel cu creier carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se spala, se curata de
detalii rețetă—Pentru rulou de vitel umplut cu creier si orez carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se
detalii rețetă—Parizerul pane este un aperitiv delicios si simplu. Parizerul se curata de membrana si se taie felii. Ouale se
detalii rețetă—Salata italiana cu sunca este un aperitiv cu carne si legume consitent si delicios. Sunca se curata de membrana;
detalii rețetă—Creierul de porc cu ciuperci este o mancare cu carne si legume delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv.
detalii rețetă—Creierul de vita cu sos de lamaie este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul
detalii rețetă—Se taie parizerul in felii, potrivit de groase si se prajesc in ulei, fara a le curata de membrana. In felul acesta
detalii rețetă—Cu o zi inainte alegem boabele de fasole si le inmuiem in apa. A doua zi spalam cotletul de miel si indepartam
detalii rețetă—Stoarcem lamaia in prima faza. Morcovii se dau pe razatoare si se pun intr-o salatiera. Se curata portocala
detalii rețetă—