mierea


Turta dulce glazurata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mierea se pune intr-un castron impreuna cu zaharul tos, 2 galbenusuri, 1 ou intreg, laptele, mirodeniile, iar la

detalii rețetă—

Arici cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca untul cu zaharul, zaharul vanilat, mierea, laptele, intr-un vas, la bain marie. Se lasa apoi la racit,

detalii rețetă—

Nuga cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se bat albusurile spuma tare cu 100 gr zahar. Separat, se fierbe restul de zahar, impreuna cu glucoza sau mierea in

detalii rețetă—

Turta dulce cu stafide si nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina cu laptele, ouale, zaharul, uleiul, mierea incalzita, scortisoara, cuisoarele si sarea. Se adauga

detalii rețetă—

Fursecuri dulci cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se amesteca cu zaharul, apoi se adauga mierea calduta, untul, coaja rasa de lamaie, praful de copt

detalii rețetă—

Maioneza din branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se toaca ceapa verde marunt si se amesteca cu branza. Se adauga laptele, ueiul, mierea si se mixeaza totul la cea

detalii rețetă—

Crema de branza de vaci cu banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca branza cu banana zdrobite, se adauga sucul de lamaie, uleiul, germenii de grau, stafidele si mierea si

detalii rețetă—

Frigarui de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Uleiul se amesteca intr-un castron cu ketchup-ul, bulionul, boiaua si mierea. Se adauga legumele taiate felii si se

detalii rețetă—

Cotlet de rechin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ghimbirul se taie impreuna cu usturoiul rondele si se pun la calit, pe foc mic. Se adauga apoi cotletele de rechin,

detalii rețetă—

Prajitura cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile. Se adauga apoi zaharul, albusurile batute spuma tare, amoniacul stins

detalii rețetă—

Chec cu miere si stafide

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile si cu zaharul. Se adauga apoi nucile tocate marunt, stafidele si untul

detalii rețetă—

Baclava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se topeste si se amesteca impreuna cu uleiul. Siropul se formeaza prin dizolvarea in apa a 150 gr zahar, la

detalii rețetă—