miros


Rinichi sote

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata rinichii de grasime, se taie in doua si se oparesc cu apa clocotita. Se tin o ora in apa rece ca sa-si

detalii rețetă—

Frigarui din carne de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se pune intr-un vas mare si se opareste cu apa clocotita ca sa-si piarda mirosul. Se taie apoi felii cu

detalii rețetă—

Costita de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Costita se curata de pielite si de oase si se tine o ora in apa rece cu o lingura de otet ca sa-si piarda mirosul

detalii rețetă—

Caltabos traditional

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se curata intestinele si se spala bine cu apa rece, dupa care se lasa intr-un vas cu apa rece si otet, sa-si piarda

detalii rețetă—

Ciorba de burta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se ia burta si se spala. Daca vi se pare ca are miros se pune cateva ore, chiar o zi, in putina apa cu cateva

detalii rețetă—

Rinichi prajiti cu sos de mustar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Rinichii se oparesc inainte de a fi preparati, pentru a li se indeparta mirosul specific. Se spinteca, li se scoate

detalii rețetă—

Sote de rinichi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:50m 

Se curata rinichiul de pielita si de grasime, se opareste in apa clocotita pentru ca sa-si mai mirosul si se taie

detalii rețetă—