Pentru mine, vacanta are aroma de ceafa de porc si mititei la gratar, pregatite indelung, alaturi de cartofi copti
detalii rețetă—• taiati cuburi potrivite toate tipurile de carne• montati atasamentul de masina de tocat al robotului
detalii rețetă—• curatati si tocati pestele marunt• asezonati-l cu condimentele• adaugati gheata intr-un castron
detalii rețetă—Pentru mititei de casa carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati, se da prin masina de tocat si se
detalii rețetă—Nu stiu cum ar arata 1Mai fara mici, iar cei mai deliciosi mititei sunt cei de la Buzau. De oriunde ai fi, cu
detalii rețetă—Pentru mititei de casa din carne de vaca se trece carnea de 3 ori prin masina de tocat, se adauga sare, piper,
detalii rețetă—Pentru mititei din carne de vaca, se trece de doua ori prin masina carnea de la gat impreuna cu seul de vaca. Se
detalii rețetă—Carnea se curata, apoi se taie bucati mici, care se trec prin masina de tocat si se amesteca bine. Pentru fiecare
detalii rețetă—Usturoiul pisat se amesteca cu 2-3 linguri de apa. Carnea impreuna cu seul se trec prin masina de tocat de cateva
detalii rețetă—Se fierbe o zeama din oase de vaca cu maduva, care se scade bine, din 500 gramme de oase la fiece kilogramm de
detalii rețetă—Carnea trecuta de trei ori prin masina de tocat se amesteca cu sare, piper, bicarbonat sau sifon si cimbru
detalii rețetă—Se face un amestec din carne, pesmet, oua, ceapa taiata marunt si calita, verdeata, sare si piper. Se modeleaza
detalii rețetă—