Salata de sfecla si ciuperci este foarte buna. Se face un bait din 300 ml de otet, 500 ml de ulei, 1 l de apa.
detalii rețetă—Pentru aceasta salata de popinci cu morcovi se face un bait din trei cani de otet de 9 grade, 6 cani de apa.
detalii rețetă—Pentru aceasta reteta de salata de popinci aveti nevoie de 2 kg popinci fierte, 1 kg gogosari curatati si taiati
detalii rețetă—Pentru salata de popinci cu gogosari aveti nevoie de 30 gogosari, o farfurie cu popinci fierte.
detalii rețetă—Salata de gogosari este gustoasa si se pregateste usor. Va trebuie 3 kg gogosari curatati si taiati ca pentru
detalii rețetă—Pentru salata de ardei kapia va trebuie 3 kg ardei kapia, 1 l de ulei, 500 ml otet, 500 ml apa.
detalii rețetă—Salata ardeleneasca se consuma dupa 60 de zile iar pentru aceasta reteta va trebuie 4 kg varza, 2 kg gogosari.
detalii rețetă—Pentru rosiile pentru iarna, in butoiul curat, printre rosii si frunze de vita de vie, se pun intercalat hrean,
detalii rețetă—Pentru patlagelele verzi in saramura va trebuie marar uscat, 2-3 frunze de telina, 2-3 crengute de visin.
detalii rețetă—Pentru muraturile asortate 9 l de apa se fierb cu 300 g sare mare, 100 g zahar, foi de dafin, piper si boabe de
detalii rețetă—Gogosarii umpluti cu conopida si struguri sunt o muratura foarte buna care este usor de pregatit.
detalii rețetă—Pentru gogosarii umpluti cu conopida aveti nevoie de 20 gogosari, 2 conopide, 2 legaturi de telina.
detalii rețetă—