negresa


Negresa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacaua. Dupa ce au dat cateva clocote, se iau din

detalii rețetă—

Negresa cu glazura de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Untul se freaca bine cu 4 galbenusuri, zaharul si 3 linguri de cacao. Se adauga 200 g faina, praful de copt si

detalii rețetă—

Negresa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Topeste 50 g de cacao pudra cu 50 g de margarina. Adauga 200 g de zahar tos, 2 oua, 50 g de faina, 50 g de nuca

detalii rețetă—

Prajitura Negresa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Batem spuma galbenusurile, 20 dkg de zahar pudra, margarina si praful de cacao. Adaugam laptele, praful de copt,

detalii rețetă—

Negresa cu nuci de post

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca intr-un castron mare, zaharul cu uleiul, se adauga bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de

detalii rețetă—

Negresa cu marmelada

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Intr-un castron, se freaca untul moale cu zaharul, se adauga pe rind, galbenusurile, amestecind dupa fiecare, apoi

detalii rețetă—

Negresa jenny

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Intr-un castron mixam la viteza mare ouale cu zaharul si zaharul vanilat pina devin pufoase si cresc bine.

detalii rețetă—

Negresa de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca faina cu apa, cacaoa, uleiul, zaharul si restul ingredientelor. Se pune intr-o tava unsa si tapetata si

detalii rețetă—

Negresa de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca ingredientele pana se obtine o pasta semilichida, se toarna intr-o tava tapetata cu faina, se da la

detalii rețetă—

Negresa in pijama

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Ouale, cacaua si zaharul se bat bine aproximativ 30 de minute, apoi se adauga faina. Se unge o tava si se tapeteaza

detalii rețetă—

Negresa de la Bunica

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Margarina, zaharul, laptele si cacao se ameseca pe foc pina ce devine o pasta omogena. Cind s-a topit zaharul se

detalii rețetă—

Negresa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Margarina se amesteca cu zaharul, cacaoa, galbenusurile, laptele, faina. Se adauga praful de copt si

detalii rețetă—