Se spala pasarea, se transeaza in bucatele potrivite si se aseaza in oala. Zarzavatul se toaca in cubulete mici si
detalii rețetă—Se pune in oala sub presiune garful afumat, dupa ce a fost taiat si spalat, zarzavaturile curatate si tocate
detalii rețetă—Caracatitele congelate se pun direct in cucta (oala sub presiune) si se fierb in apa asa cum sunt. Se vor scoate
detalii rețetă—Ceafa de porc se dezoseaza, se adauga delikat si sare si se pune la fiert intr-o oala sub presiune. Se toaca ceapa.
detalii rețetă—Fasolea muiata din ajun se opareste de 2, 3 ori, se clateste bine si se pune in oala sub presiune odata cu morcovul
detalii rețetă—Se curata partea de jos a picioarelor, se transeaza pe incheieturi ca sa mearga usor, se spala cu apa rece si se
detalii rețetă—Se da fasolea in clocot de doua ori, apoi se muta in cucta/oala sub presiune impreuna cu ciolanul afumat si se lasa
detalii rețetă—Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele de deasupra si se
detalii rețetă—Intr-o oala sub presiune se pun la fiert burta, oasele de vaca, morcovii curatati si ceapa curatata cam in 5-6
detalii rețetă—Oalele sub presiune Fissler sunt ideale pentru bucataria moderna. Principiul de baza al gatitului in oala sub ...
citește—