ochiuri


Ochiuri in rosii, cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie rosiile in jumatati, se scobesc, se lasa putin sa se scurga, apoi in fiecare se picura o picatura de otet.

detalii rețetă—

Ochiuri pe frunze de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un vas de sticla incasabila uns cu unt, se asaza un strat gros de frunze de spanac oparite bine in apa

detalii rețetă—

Ochiuri pe spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fac ouale ochiuri si se lasa la racit. Se prepara piureul de spanac si se asaza intr-un vas de sticla

detalii rețetă—

Ochiuri pe ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciupercile se spala bine in multe ape, dar nu se curata de pielita si apoi se taie felioare. Ceapa se toaca marunt

detalii rețetă—

Ochiuri cu sunca pe felii de franzela prajita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Acest aperitiv este ideal atunci cand trebuie sa pregatim ceva rapid si gustos. Se prajesc feliile de franzela in

detalii rețetă—

Ochiuri pe slanina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Slanina se taie felioare si se prajeste.Se sparg ouale pe slanina si se lasa pe foc pana se coaguleaza albusul si

detalii rețetă—

Ochiuri pe orez si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe orezul cu trei cesti de apa, unt, sare, piper si se pune vasul in cuptor pana scade apa si orezul devine

detalii rețetă—

Ochiuri pe cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

In doua tigai se pun cate 25 gr unt si se pun pe foc. Cand untul s-a incalzit, se pune cate o felie de cascaval in

detalii rețetă—

Ochiuri ciobanesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara ochiurile in apa. Se prajesc ciupercile in unt cu verdeata si sare. Se aranjeaza pe un platou branza in

detalii rețetă—

Ochiuri pe mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prajesc feliile de paine in unt. Se fierbe mazarea cu apa cat o cuprinde si cu unt cat o nuca. Se prepara sosul

detalii rețetă—

Ochiuri in sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune intr-un vas untul si se asaza pe foc sa se topeasca. Se adauga faina, se amesteca bine cu untul si se

detalii rețetă—

Ochiuri gratinate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara sosul alb din 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 pahar lapte si sare. Se introduc in sosul alb 100 gr

detalii rețetă—