Alegem orezul, se spala si se pune la fiert in zeama de carne. Cand a fiert, se scurge, se lasa sa se raceasca
detalii rețetă—Pregatesti asa: Bati albusurile spuma, adaugi treptat zaharul si zeama de lamaie si bati in continuare pana
detalii rețetă—Amesteci carnea tocata cu orezul ales si spalat, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper. Cu mana
detalii rețetă—Se prajeste intr-o tigaie carnea cu 100 gr. unt. Se da deoparte si se adauga orezul, busuiocul taiat marunt, un ou
detalii rețetă—Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si ales, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper dupa gust. Cu
detalii rețetă—Se freaca ½ ora galbenusurile cu zaharul, pina se albesc. Se adauga coaja rasa si zeama de lamiie, faina de orez
detalii rețetă—Se moaie ceapa tocata in doua linguri de ulei, se adauga orezul spalat si se lasa sa se prajeasca pina incepe sa se
detalii rețetă—Se fierbe orezul in laptele clocotit cu sare si zahar, pina cind scade complet. Se raceste, se amesteca cu untul,
detalii rețetă—Se fierbe orezul in apa (3 masuri de apa la 1 masura de orez). Se adauga zaharul vanilat, laptele si galbenusurile
detalii rețetă—Se da carnea de doua ori prin masina de tocat. Orezul fiert se amesteca cu carnea, usturoiul pisat, cimbrul si
detalii rețetă—Se da carnea cruda prin masina de tocat de 2-3 ori, impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu
detalii rețetă—