Astazi te voi invata o reteta ca la mama acasa, cu iz de studentie si voie buna. E printre primele retete pe care
detalii rețetă—ostropel cu carne de pui este o mancare delicioasa si satioasa. O mancare cu carne de pui foarte gustoasa.
detalii rețetă—Pentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei
detalii rețetă—Pentru ostropel de pui cu vin alb taiati pulpele in doua si incingeti o tigaie cu ulei si le prajiti pe ambele
detalii rețetă—Ciulamaua de pui este un preparat culinar pe baza de sos de ceapa combinat cu piept de pui. Pentru a pregati reteta
detalii rețetă—Se spala ciocanelele,aripile sau pieptul de pui si se sterg cu hartie absorbanta. Ceapa se taie solzisori.Rosiile
detalii rețetă—Puiul se proportioneaza.Ceapa se toaca marunt. Intr-un ceaun se pun bucatile de carne in cateva linguri de ulei si
detalii rețetă—Ostropelul de pui moldovenesc este delicios si consistent. Are avantajul ca o parte din supa de pui o puteti pastra
detalii rețetă—Ostropelul il fac in general in ceaun de-ala de la bunica. Asa ca am pus ceaunul la incins pe aragaz, am
detalii rețetă—Pulpele se sareaza si pipereaza. In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc.
detalii rețetă—Pentru ostropel din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza.
detalii rețetă—Astazi te voi invata o reteta ca la mama acasa, cu iz de studentie si voie buna. E printre primele retete pe care
detalii rețetă—