Super Berry Smoothie... eiii din start suna bine, nu-i asa? Acest smoothie il recomand cu mare drag cand aveti de
detalii rețetă—Se toaca carnea cu un cutit ascutit, se amesteca cu ceapa tocata si frecata cu sare, cu painea faramitata si cele
detalii rețetă—1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul.
detalii rețetă—Exista doua modalitati de a prepara indragitul lichior - fie cu ouale total crude, fie ca o crema fiarta.
detalii rețetă—Pentru oua cu sos picant fierbeti si puneti apoi in vas cu apa rece 4-6 oua. Intr-un vas, puneti ½ kg de smintina,
detalii rețetă—Checul cu parizer este un aperitiv cu carne delicios. Se bat cele 4 oua crude cu telul, se adauga cascavalul ras,
detalii rețetă—Pentru ouale umplute cu branza se fierb ouale tari. Se curata si se taie in doua in lungune. Se scot galbenusurile
detalii rețetă—Smantana se pune intr-un vas mic, care se asaza pe foc. Cand smantana incepe sa fiarba, se adauga sare si ouale
detalii rețetă—Fierbi 2 oua cam 8-10 minute, amesteci branza de vaci cu cele 2 galbenusuri fierte si cu 3 galbenusuri crude.
detalii rețetă—Se fierbe un ou rascopt. Galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri
detalii rețetă—Se fierbe un ou rascopt, se scoate galbenusul si se preseaza cu dosul lingurii sa se faca pasta si se amesteca cu
detalii rețetă—Se prepara maioneza din trei galbenusuri de oua fierte tari, trei galbenusuri crude si 250 ml ulei. Se adauga
detalii rețetă—