Ouale fierte tari se taie felii. Se pregateste un sos din mustar amestecat cu galbenusurile, zeama de lamaie si
detalii rețetă—Ouale se fierb moi, apoi se curata de coaja si se pun intr-o tava unsa cu unt. Se prepara repede sosul alb. Untul
detalii rețetă—Se prepara un sos alb din unt, faina si lapte. Se fierb ouale rascoapte si se pun in apa rece, apoi se curata si se
detalii rețetă—Se fierb ouale, dar nu rascoapte si se curata de coaja. Se pune sosul de rosii intr-un vas de sticla incasabila, se
detalii rețetă—Ouale se fierb si se lasa in apa calduta ca sa se mentina calde. Se prepara sosul: 25 gr unt se pun intr-o tigaie
detalii rețetă—Se fierb ouale moi, se curata de coaja si se aranjeaza intr-un vas incasabil uns cu unt. Se prepara un sos alb: 30
detalii rețetă—Se fierb ouale rascoapte. Ceapa se taie feliute foarte subtiri si se pune in tigaie cu unt sa se inmoaie bine, pe
detalii rețetă—Se fierb ouale moi, nu se curata de coaja si se lasa in apa calduta ca sa se mentina calde. Se prajesc feliile de
detalii rețetă—Decojeste ouale, taie cubulete albusurile si piseaza galbenusurile cu furculita, dupa care adauga totul in sosul
detalii rețetă—Se fierb ouale in apa sarata, dupa care se curata si se tai in 4-8 feliute. Se amesteca cu sosul tartar pregatit cu
detalii rețetă—Se fierb ouale tari. Cind sint reci se curata, se taie felii rotunde si se asaza pe o farfurie unele peste
detalii rețetă—Fierbeti ouale moi, curatati-le si puneti-le intr-un vas de iena uns cu unt netopit. Separat, din 50 g de
detalii rețetă—