Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt si se prajeste in ulei pina primesc culoare. Adaugam faina, amestecam
detalii rețetă—Clafoutis de cirese este o prajitura deliciosa si eleganta, dar totodata si foarte rapida. O puteti face cu
detalii rețetă—Pentru tant-pout-tant :Alunele se coc 3-4 min. la 200 C. Se pun intr-un prosop si se freaca pentru a se curata de
detalii rețetă—Clafoutis va fi mereu un desert binevenit pe masa oricui. Se poate adapta cu fructe de sezon. Noi va propunem
detalii rețetă—Pentru ragut din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se
detalii rețetă—Clafoutis-ul cu pere este un desert de origine franceza. Acest desert cu fructe se prepara rapid si usor din faina,
detalii rețetă—Cuburile de soia se inmoaie in apa. Se scurg, apoi se prajesc in ulei de masline. Se adauga jumatate din avocado,
detalii rețetă—Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca continuu. Se toarna zeama de oase, apoi mirodeniile, ciupercile
detalii rețetă—Se toaca ceapa marunt si se caleste intr-o ceasca de ulei si o ceasca de apa. Cand ceapa devine sticloasa, se
detalii rețetă—Carnea marinata se pune in apa rece, se spala bine si se opareste un sfert de ora cu apa clocotita. Se scoate din
detalii rețetă—1. Se curata legumele, se spala. Ceapa, usturoiul, morcovul si telina se taie marunt. Rosiile se curata de pielite
detalii rețetă—In ulei fierbinte se caleste ceapa rosie tocata marunt, apoi se adauga carnea taiata cubulete. Se caleste impreuna
detalii rețetă—