out


File de crap cu ragout de raci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

1.Fileurile de peste se spala, se sterg cu un servet de bucatarie. Se sareaza. 2.Cele 4 fileuri de crap se

detalii rețetă—

Pulpa de curcan impanata si ragout de castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

1.Carnea dezosata se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie si se impaneaza cu fasii de slanina afumata.

detalii rețetă—

Pulpa de porc cu ragout

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se curata pulpa de grasime, se spala , se sterge cu un prosop si se sareaza. Cartofii se spala si se pun la fiert

detalii rețetă—

Choucroute à l'alsacienne (Mincare de varza murata alsaciana)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Se spala varza in mai multe ape. Intr-un vas, de preferinta din lut, se pune untura in care se prajeste usor ceapa

detalii rețetă—

Ragout de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cartofii se curata, spala, injumatatesc si se pun cca. 20 min. la fiert. Se curata conopida, se spala, se imparte

detalii rețetă—

Supa de ceapa cu croutons

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie cepele in jumatate, apoi in inele. Uleiul se pune intr-o oala mare si se infierbanta. Se pun cepele, ceva

detalii rețetă—

Moussaka de mouton

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

1 kg de carne de oaie se pune la cuptor sa se rumeneasca si apoi se toaca: 6 vinete se taie in jumatati pe lungime

detalii rețetă—

Ragout Bologna

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se

detalii rețetă—

Sos de migdale frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se prajesc migdalele in unt, pina se fac maronii-aurii, se adauga usturoiul si sucul de lamiie, se lasa un minut si

detalii rețetă—