1.Fileurile de peste se spala, se sterg cu un servet de bucatarie. Se sareaza. 2.Cele 4 fileuri de crap se
detalii rețetă—1.Carnea dezosata se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie si se impaneaza cu fasii de slanina afumata.
detalii rețetă—Se curata pulpa de grasime, se spala , se sterge cu un prosop si se sareaza. Cartofii se spala si se pun la fiert
detalii rețetă—Se spala varza in mai multe ape. Intr-un vas, de preferinta din lut, se pune untura in care se prajeste usor ceapa
detalii rețetă—Cartofii se curata, spala, injumatatesc si se pun cca. 20 min. la fiert. Se curata conopida, se spala, se imparte
detalii rețetă—Se taie cepele in jumatate, apoi in inele. Uleiul se pune intr-o oala mare si se infierbanta. Se pun cepele, ceva
detalii rețetă—1 kg de carne de oaie se pune la cuptor sa se rumeneasca si apoi se toaca: 6 vinete se taie in jumatati pe lungime
detalii rețetă—Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se
detalii rețetă—Se prajesc migdalele in unt, pina se fac maronii-aurii, se adauga usturoiul si sucul de lamiie, se lasa un minut si
detalii rețetă—