papara


Ciorba de spanac cu papara de oua si slanina

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
gatire reteta 30m 

Ciorbita gustoasa de primavara!

detalii rețetă—

Fried rice (orez prajit)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Scoatem wok-ul, il incalzim, punem 1 lingura ulei. cand ulei s-a incins se adauga oul si sa face ca pa

detalii rețetă—

Papara de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Papara de peste este o mancare cu peste simpla si delicioasa. Se pun in tigaie 200 g unt, iar cand este fierbinte

detalii rețetă—

Papara de paine cu branza de oi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru papara de paine cu branza de oi taie dintr-o franzela alba felii groase de un deget. Se pun sa se moaie cu

detalii rețetă—

Papara de paine cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Feliile de paine se inmoaie in lapte batut cu doua oua si se asaza apoi intr-un vas alternativ felii de paine cu

detalii rețetă—

Papara cu mamaliga

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata ceapa si se taie solzisori foarte subtiri si se pune cu 50 gr unt in tigaie pe foc sa se inmoaie, bine.

detalii rețetă—

Papara cu malai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se pune laptele sa clocoteasca intr-un vas adanc, iar malaiul se adauga in ploaie, amestecand energic cu o lingura

detalii rețetă—

Papara cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toaca marunt cu un cutit ascutit,

detalii rețetă—

Papara cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toca marunt cu un cutit ascutit,

detalii rețetă—

Papara cu brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un castron se bate oul cu laptele si se inmoaie franzela taiata felii. Cind piinea este bine imbibata cu

detalii rețetă—