Se prepara din carne de pui, vitel, purcel, berbec. Ceapa taiata marunt se inabuse cu grasime, cu boia si cu carnea taiata bucati. Se pun si ardeii in
Se prepara din carne de pui, vitel, purcel, berbec. Ceapa taiata marunt se inabuse cu grasime, cu boia si cu carnea taiata bucati. Se pun si ardeii intregi. Se adauga cite putina apa, pe masura ce scade. Este gata cind carnea a fiert bine si sosul a scazut. Carnea de berbec fiind mai tare, mai intii se prajeste si se fierbe Se serveste cu galusti. Galustile se pregatesc astfel: se clocoteste apa cu sare si grasime. Se toarna faina toata odata, amestecind mereu. Se ia de pe foc, se mai amesteca putin si cind este inca putin calda, se adauga ouale intregi. Se amesteca bine. Se iau cu lingurita galuste, se pun in apa clocotita si se fierb. Sint gata in momentul in care ies la suprafata. Se adauga in papricasul clocotit. Galustele se mai pot prepara si astfel: se freaca 2 linguri faina, 1 ou, 2 linguri unt, sare si se procedeaza ca mai sus.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiO reteta preluata de pe blogul Ginei Bradea.
Rulouri cu scortisoaraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii