Se soteaza ceapa, usturoiul, cozile de la ciuperci si jambonul. Cand se raceste un pic se adauga branza rasa tip
detalii rețetă—Aveti si voi zile in care ati gati ceva bun, dar nu aveti chef sa stati in bucatarie? Puiul cu morcovi si parmezan
detalii rețetă—Din ulei, ceapa taiata marunt, usturoi, rosii si busuioc se face un sos rapid. Spalam si taiem felii
detalii rețetă—Puneti parmezanul, busuiocul, rosiile si mozarrella intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust. Taiati
detalii rețetă—Prepararea aluatului cu oregano si pamezan dureaza aproximativ o ora. Drojdia se dilueaza intr-un bol cu lapre
detalii rețetă—Punem intr-un vas faina, piperul, boiaua si untul la temperatura camerei si amestecati. Adaugam branza si
detalii rețetă—Se toaca coditele ciupercilor cu ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in 3 linguri ulei de sesam sau
detalii rețetă—Intr-un castron se amesteca faina cernuta cu praful de copt, sarea si parmezanul ras. Intr-un alt vas se bat ouale,
detalii rețetă—Acadelele de parmezan sunt niste aperitive foarte aspectuoase, simplu si rapid de preparat, perfecte pentru orice
detalii rețetă—Cu o forma metalica de briosa decupam rondele de aluat. Jumatate din acestea le decupam pe mijloc, folosind o
detalii rețetă—Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma tare. Amestecam parmezanul cu pesmetul, sarea
detalii rețetă—Pieptul de pui se taie bucatele. Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare
detalii rețetă—