Pentru mine, vacanta are aroma de ceafa de porc si mititei la gratar, pregatite indelung, alaturi de cartofi copti
detalii rețetă—Pulpa de porc marinata, fripta pe gratar, alaturi de dovlecei la gratar sau o salata de legume. O reteta de vara.
detalii rețetă—Frigaruile din mici si legume sunt delicioase, foarte usor de facut si dau un alt aspect banalilor mici. Puteti sa
detalii rețetă—Frigarui de mici cu legume este o idee ingenioasa de a servi mici. Pentru aceste frigarui va trebuie doar pasta de
detalii rețetă—Ciuperci umplute cu branza si pasta de mici sunt un aperitiv delicios pe care il puteti pregati mai ales vara.
detalii rețetă—Se toaca carnea cu un cutit ascutit, se amesteca cu ceapa tocata si frecata cu sare, cu painea faramitata si cele
detalii rețetă—Se macina carnea de 3 pri, adaugam boia de ardei, sare, piper, apoi o punem la congelat timp de 3 ore. Apoi adaugam
detalii rețetă—Pasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati
detalii rețetă—Pentru pasta de gutui se spala gutuile, de preferinta mici, se taie in patru, se scoate casuta cu samburi si se pun
detalii rețetă—Se taie din cotlet suvite de 4-5 mm grosime si lungi de 15-20 cm, care sa aibe si putina grasime, foarte subtirecel
detalii rețetă—Se taie fasolea pastai in bucati de aproximativ 2 cm., dupa care se fierbe in apa sarata. Intre timp se curata
detalii rețetă—