pasta de mici


Ceafa la gratar cu garnitura de cartofi copti

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 1h 

Pentru mine, vacanta are aroma de ceafa de porc si mititei la gratar, pregatite indelung, alaturi de cartofi copti

detalii rețetă—

Pulpa de porc marinata, la gratar

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:25m 
gatire reteta 1h 

Pulpa de porc marinata, fripta pe gratar, alaturi de dovlecei la gratar sau o salata de legume. O reteta de vara.

detalii rețetă—

Frigarui din mici si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Frigaruile din mici si legume sunt delicioase, foarte usor de facut si dau un alt aspect banalilor mici. Puteti sa

detalii rețetă—

Frigarui de mici cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Frigarui de mici cu legume este o idee ingenioasa de a servi mici. Pentru aceste frigarui va trebuie doar pasta de

detalii rețetă—

Ciuperci umplute cu branza si pasta de mici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciuperci umplute cu branza si pasta de mici sunt un aperitiv delicios pe care il puteti pregati mai ales vara.

detalii rețetă—

Mici falsi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se toaca carnea cu un cutit ascutit, se amesteca cu ceapa tocata si frecata cu sare, cu painea faramitata si cele

detalii rețetă—

Pasta de mici

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se macina carnea de 3 pri, adaugam boia de ardei, sare, piper, apoi o punem la congelat timp de 3 ore. Apoi adaugam

detalii rețetă—

Pasta din carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati

detalii rețetă—

Pasta de gutui (Chitonoaga)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pasta de gutui se spala gutuile, de preferinta mici, se taie in patru, se scoate casuta cu samburi si se pun

detalii rețetă—

Rulada de cotlet cu pasta de mici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie din cotlet suvite de 4-5 mm grosime si lungi de 15-20 cm, care sa aibe si putina grasime, foarte subtirecel

detalii rețetă—

Salata de fasole verde cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie fasolea pastai in bucati de aproximativ 2 cm., dupa care se fierbe in apa sarata. Intre timp se curata

detalii rețetă—