pateuri cu carne


Rulouri cu carne tocata

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 

Numai bune de luat la pachet.

detalii rețetă—

Pachetele cu carne tocata

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20h 

Sunt la fel de bune si reci

detalii rețetă—

Pateu aperitiv cu carne macra

complexitate reteta Redusa 

Pentru pateu aperitiv cu carne macra lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi intindeti foi subtiri de

detalii rețetă—

Pateuri delicioase cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aluatul pentru pateurile delicioase cu branza se face la fel ca pentru pateurile cu carne. Umplutura de branza se

detalii rețetă—

Pateuri cu carne din aluat frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pateurile cu carne din aluat frantuzesc se face un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie potrivit de

detalii rețetă—

Pateuri cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie potrivit de subtire. Se da prin masina 1/2 kg. de carne si

detalii rețetă—

Pateuri cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Din aluatul frantuzesc se intinde o foaie groasa de ½ cm, se taie rotunduri cu un pahar de vin si se suprapun cite

detalii rețetă—

Supa cu pateuri cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Carnea, bine spalata, se pune la fiert cu apa rece. Se spumeaza, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru,

detalii rețetă—

Pateuri cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se rumeneste pe

detalii rețetă—