patiserie


Pateuri cu diferite umpluturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Aceasta reteta de pateuri poate fi folosita atat pentru gustari dulci cat si pentru aperitive sarate. Si daca nu

detalii rețetă—

Trufe de ciocolata

complexitate reteta Redusa 

Trufe cu ciocolata este un desert perfect pentru cei care apreciaza latura estetica a produselor de patiserie.

detalii rețetă—

Placintele cu branza dulce

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Placintele cu branza dulce sunt produse de patiserie traditionale delicioase. Amestecati intr-un bol mic o lingura

detalii rețetă—

Tiropita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sunt mici placintele delicioase din aluat de patiserie, foarte usor de pregatit, putand fi consumate ca gustare sau

detalii rețetă—

Mille-feuille cu capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mille-feuille este un desert originar din Franta. Produsul de patiserie este cunoscut si sub numele de Napoleon

detalii rețetă—

Invartita moldoveneasca (cu branza)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Cu mere sau cu branza, invartita bucovineana este o reteta de prajitura de casa delicioasa, un colac mai bine spus.

detalii rețetă—

Mini baghete rasucite alb si negru

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Mini baghetele rasucite sunt produse de patiserie usor de facut si delicioase. Se pot servi la micul dejun alaturi

detalii rețetă—

Macedonia de patiserie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se framinta un aluat mai tare putin ca cel de paine. Se portioneaza in bucati de 100 g. Margarina se framanta bine

detalii rețetă—

Zuppette - prajitura cu crema de patiserie

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:40m 

O prajitura deosebita de casa, compusa din pandispan, foi de foietaj si crema de patiserie, ce in mod traditional

detalii rețetă—

Cornuri cu ciocolata in straturi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Cornurile cu ciocolata in straturi au umplutura din abundenta, sunt delicioase, si nu se compara cu cornurile din

detalii rețetă—

Pesto din busuioc si parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Pesto din busuioc si parmezan este foarte aromat si poate fi folosit cu succes la diferite retete de aperitive,

detalii rețetă—

Aluat frantuzesc

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Se amesteca faina de patiserie si untul. In loc de unt se poate folosi margarina pentru creme (moale). Se amesteca

detalii rețetă—